На парламентарној листи СНС четири кандидата из Чачка 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
На парламентарној листи СНС четири кандидата из Чачка
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
15.02.2022 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка предаће у среду листу за парламентарне изборе под називом „Александар Вучић - Заједно можемо све”.

Прва на листи биће чувена др Даница Грујичич, док ће у првих 20 бити велики број познатих личности. На листи се налазе Јелена Беговић магистар биолошких наука, Стојан Раденовић признати математичар, бивши кошаркаш Марко Кешељ, глумац Лазар Ристовски, виолиниста Јован Кулунџија, оперска дива Наташа Кнежевић и многи други.

Када је у питању град Чачак, на листи СНС-а налазе се 4 кандидата, Марко Парезановић који је биран у претходна 2 мандата, Душан Радојевић и Милица Дачић посланици у актуелном сазиву и Ђорђе Тодоровић коме је ово прва кандидатура за народног посланика.

Парезановић је рођен 1986. године, дипломирао је на Факултету техничких наука у Чачку као професор технике и информатике, а мастер студије завршио је на Факултету политичких наука у Београду.

Милица Дачић рођена је 1988. године, завршила је Правни факултет у Крагујевцу и по занимању је дипломирани правник.

Душан Радојевић рођен је 1990. године, дипломирао је на Високој школи техничких струковних студија у Чачку као инжењер менаџмента.

Ђорђе Тодоровић рођен је 1999. године, тренутно је студент четврте године Правног факултета у Београду, а прошао је и Академију младих лидера коју организује Српска напредна странка.

Када је у питању Моравички округ, кандидати су још др Верица Камаљевић лекар из Горњег Милановца рођена 1986. године, и Милија Миленковић специјалиста машинског инжењерства из Лучана рођен 1985. године.

 

 


ГЗС/Медиа Портал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SNS ÄŒAÄŒAK IZBORI PARLAMENT SKUPÅ TINA KANDIDATI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.872.086 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)