Vesić: Radiće se pet kilometara puta od Kovilja do Bratljeva 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Vesić: Radiće se pet kilometara puta od Kovilja do Bratljeva
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
06.06.2023 | 0 коментар(а)



Ivanjica - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić posetio je danas ivanjičko selo Kovilje i OŠ „Svetozar Marković”



koja je bila delom ugrožena zbog izlivanja obližnje reke. On je obećao da će se sanirati i svi prilazi školi kao i sve što je potrebno da se u njoj uradi.

Ministar je obećao građanima ovog dela ivanjičke opštine, da će početi da se radi put u dužini od 5,5 kilometara od Kovilja do Bratljeva. Tom prilikom on je istakao da država, misli na sve delove zemlje istovremeno i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da ovaj kraj koji je, kako je rekao, jedinstven po svojoj lepoti ne bude više odsečen od sveta.

„Država ima para da uradi sve što je potrebno, ali ne može sve odjednom, krenuće se od ovog puta, a već sledeće godine će se planirati budžetom da se nastavi dalje”, kazao je Vesić za GZS.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.363.015 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)