Оштре новчане казне за несавесне возаче Драгачева, строго забрањено узурпирање јавних површина 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Оштре новчане казне за несавесне возаче Драгачева, строго забрањено узурпирање јавних површина
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
13.03.2023 | 0 коментар(а)



Лучани - Бахато паркирање може се видети свуда, а током последњих дана приметно је и у



престоници српске трубе. Зелене површине у центру Гуче многим возачима су се учиниле идеалним да баш ту паркирају својо возила, па су надлежне општинске инспекцијске службе одмах одлучиле да реагују.

„До сада су се таквим несавсним возачима искључиво изрицале опомене, али од понедељка 13. марта у складу са Одлуком о комуналном уређењу и комуналној хигијени општине Лучани, вршиће се редовна контрола и изрицаће се новчане казне за све возаче који своје аутомобиле буду паркирали на зеленим јавним површинама”, потврђено је за РИНУ у Одељењу за урбанизам, грађевинарство, имовину инспекцијке послове.

Из Општинске управе Лучани још једном подсећају да се паркирањем аутомобила, зелене јавне површине оштећују и травне површине трајно уништавају, због чега молимо грађане општине Лучани да своје аутомобиле паркирају искључиво на површинама које су за то предвиђене.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani guca vozaci kazne

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.624.744 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)