Pocepala se ,,Srbija protiv nasilja", deo koalicije izlazi na izbore, menjaju ime 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Pocepala se ,,Srbija protiv nasilja", deo koalicije izlazi na izbore, menjaju ime
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
21.04.2024 | 0 коментар(а)



Članice dosadašnje koalicije "Srbija protiv nasilja", koje su glasale na sastanku u petak za predlog da se izađe na izbore, zajedno će nastupiti na predstojećim
Foto printscrin

 beogradskim i lokalnim izborima 2. juna. One će u ponedeljak obavestiti javnost o novom nazivu koalicije jer ne žele više da koriste stari naziv. U toku iduće nedelje najavljuju da će postići dogovor o kandidatima i nosiocima lista i svim drugim detaljima. Istovremeno, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović najavljuje da će ovaj deo opozicije u ponedeljak doći na sednicu Narodne skupštine i glasati za izmenu Zakona o lokalnim izborima.


Nakon odluke da deo stranaka u okviru koalicije „Srbija protiv nasilja“ bojkotuje, a drugi izađu na beogradske i lokalne izbore 2. juna, izvesno je da će od stranaka koje su najavile učešće biti formirana druga koalicija sa novim nazivom.

NovaS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.007.284 посета
Тренутно на сајту: 343 посетилац(a)