Прибојски социјалисти представили грађанима свог посланичког кандидата, Дијана Радовић 15. на листи СПС - ЈС 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Прибојски социјалисти представили грађанима свог посланичког кандидата, Дијана Радовић 15. на листи СПС - ЈС
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
09.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Прибојски социјалисти представили су вечерас суграђанима на импровизованом
Прибојски социјалисти представили свог посланичког кандидата, фото: ГЗС

штанду Дијану Радовић, кандидаткњу за народног посланика. Дијана је 15. по реду на посланичкој листи СПС - ЈС од укупно 250 кандидата.

Председник ОО СПС у Прибоју Борис Мрдовић итакао је да је СПС негујући истинске вредности левице отворила врата новим људима на својој посланичкој листи.

"Дијана Радовић као поланички кандидат резултат је улагања у младе, образоване, споссобне људе, а захваљујући томе СПС траје већ деценијама", казао је Мрдовић.

Он је истакао да ова СПС у Прибоју у својој тродеценијској историји није имао кандидата тако високо рангираног на посланичкој листи од Дијане Радовић.

"Петнаесто место на коме се она налази је свакако привилегија и понос ове општинске организације, али уједно и обавеза и одговорност свих нас који смо стали иза ње и дали јој подршку. Свакако то је и својеврсно признање и нашој ОО пре свега у правцу афирмације оних вредности које смо као један успешан тим зацртали пре четири године, где смо промовисали идеју споја младости и искуства, гледања у традицију, али и визију будућности", казао је Мрдовић.

Он је истакао да је Дијана позната прибојској јавности, јер је пре свега реч о младој дами која је успешно завршила факултет политичких наука Универзитета у Београду, која је остварена у пољу пословног ангажовања али и политичке афирмације.
"У партији је прошла све структуре од месног одбора, преко општинске организације, председница је Социјалистичке омладине, члан је Главног одбора и потпредседница Социјалистичке омладине Србије- Запослена је у Општинској управи у Прибоју где постиже запажене резултате у свакодневној комуникацији са грађанима", истакао је Мрдовић.

Он је нагласио да је Дијанин посебан квалитет то што никада не заборавља одакле је и што у непосредној комуникацији са обичним људима, сељацима и суграђанима и да их разуме и даје безрезервну подршку.

Мрдовић је позвао све Прибојце да на следећим републичким изборима дају подршку Социјалистичкој партији Србије и заокруже број два, као и да на локалним изборима подрже изборну листу под редним бројем једа "Александар Вучић - Ивица Дачић".

Дијана Радовић на посланичкој листси СПС - ЈС заузела високо 15. место, фото: ГЗС

Дијана Радовић је обраћајући се грађанима рекла да јој бавећи се политиком на локалннм нивоу стекла драгоцено искуство које јој свакодневно помаже у раду са грађанима јер чује њихове проблеме и оно што њих заиста мучи.

"То ће ми свакако помоћи у републичком парламенту, али као потпредседница Социјалистичке омладине Србије, задужена за Колубарски, Златиборски и Мачвански округ, имала сам прилику да обиђем велики део Србије, да разговарам са многим грађанима, да чујем њихове проблеме, да чујем шта они очекују од државе и на који начин они мисле да могу да их реше", рекла је Радовић.

Она је истакла да јој спој пословног и политичког искуства које је стекла током протеклих година, али знање које је стекла на факултету политичких наука даје добру основу за идеје и предлоге за које ће се борити у Народној скупштини.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sps kandidat poslanik lista dijana radovic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.288.090 посета
Тренутно на сајту: 316 посетилац(a)