Данас топло и ветровито, до 17 степени 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”             

 
Данас топло и ветровито, до 17 степени
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
29.12.2020 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити топло и ветровито и са температуром до 17 степени. На северу и западу после облачног јутра,

понегде са кишом, током дана претежно сунчано, а увече и током ноћи уз повећање облачности поново се очекује слаба киша.У осталим пределима, током целог дана, умерено и потпуно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, у јужном Банату и у планинским пределима јак, повремено и олујни.

У среду топло, са највишом дневном температуром и до 17 степени, а од четвртка температура у мањем паду, али ће и даље бити изнад просека за овај период године.
У среду и четвртак претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Више падавина очекује се на југозападу земље.

У петак престанак падавина и постепено разведравање, у суботу претежно сунчано, а затим умерено и потпуно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом.

РХМЗ упозорава да ће данас и сутра у јужном Банату и на планинама дувати умерен и јак јужни и југоисточни ветар, повремено олујне јачине са максималном брзином од 24 до 30 м/с, што ће у планинским пределима јужне, југозападне и западне Србије условити топљење снежног покривача.


ГЗС/Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.951.023 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)