„Škorpioni“ stigli u Zagoricu: Kika sa svojim bendom i kolegama vežbao na „Šumadijskoj panorami“ 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
„Škorpioni“ stigli u Zagoricu: Kika sa svojim bendom i kolegama vežbao na „Šumadijskoj panorami“
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
04.06.2023 | 0 коментар(а)



Topola – Gotovo da nema ko nije čuo za orkestar „Škorpioni“ čij je maestro Miloš Pavlović Kika. Međutim, nema



baš svako privilegiju da na svom imanju ugosti ovu fantastičnu ekipu talentovanih mladih muzičara. Takvu čast imao je domaćin Dragan Jovanović iz sela Zagorica kod Topole koji je na „Šumadijskoj panorami“ ugostio Kiku i njegove prijatelje.

„Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da pre par dana na prelepom imanju ugostimo orkestar Miloša Kike Pavlović. To je realno jedan od tri najbolja orkestra ovog momenta na ovim prostorima, po mom subjektivnom mišljenju najbolji, sastavljen od vrhunskih umetnika na svim instrumentima. Pevač je naš Stefan Danilović iz Belosavaca, pevačica Vesna Jelić izvanredna, pokazaće vreme o njima će se tek čuti i pisati a o Kiki nema potrebe pričati to je jedan od najboljih harmonikaša koje sam uživo slušao, a slušao sam mnoge verujte“, kaže Dragan Jovanović domaćin „Šumadijske panorame“.

Kika je u Zagoricu došao sa svojim kolegama, prijateljima kako bi proveli jedan dan u prirodi i vežbali uz cvrkut ptica. Sa ovog prelepog mesta gde već duži period dolaze turisti željni seoske idile satima je odjekivala živa muzika.„Potrudili smo se da ih toplo i srdačno dočekamo uz domaću običnu hranu u netaknutoj prirodi. Odradili su lagani trening na našem akustičnom proplanku, sviralo se i pevalo bilo je prelepo i svi smo uživali. Nismo skrivali zadovoljstvo što smo imali priliku da ih ugostimo a ni oni načinom na koji smo to učinili“, ističe ovaj domaćin.

Inače, ovaj poznati bend često gostuje u Topoli i okolini na različitim veseljima.

GZS/ TopPres




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SKORPIONI ZAGORICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.280.013 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)