Atenik komerc kupio deo Fabrike reznog alata 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Atenik komerc kupio deo Fabrike reznog alata
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
11.04.2023 | 3 коментар(а)



Čačak - Atenik komerc kupac je dela Fabrike reznog alata na današnjoj aukci za 250 miliona dinaara, saopštila je danas agencija za privredne registre.

Početna cena za poslovni prostor od pet objekata ukupne površine 10.554 kvadrata, građevinsko zemljište od 176 ari i četiri objekta površine 223 kvadrata, bila je 200,8 miliona dinara. Za preostali deo FRA ukupne površine 18.076 kvadrata, po ceni od 588 miliona dinara nije bilo zainteresoavnih kupaca.

Atenik komerc je veoma jako I stabilno preduzeće koje posluje u Čačku I još nekoliko gradova u Srbiji. Bavi se metalskom industrijom. Preduzeće je vlasnik tri lokacije sa izgradjenim objektima u vlasništvu u Čačku, na 2 ha izgradjeno je 7000m² halskog prostora i u Aleksincu, na 5,5 ha halski prostor je na 25126m². Ulaganjem u nove investicije,objekte, opremu I mašine, stvarani su uslovi za otvaranje novih radnih mesta, zapošljavanje novih radnika. Danas preduzeće broji 165 radnika koji uspešno rade na izradi proizvoda ili pružanju raznovrsnih usluga za koje imamo savremenu I odgovarajuću opremu I mašine visoke tehnologije.

Vlasnik ovog uspešnog preduzeća je Rodoljub Popović vrstan privrednik i izuzetan čovek. Dobitnik je brojnih prestižnih priznanja i poznat kao veliki donator javnim ustanovama. 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


FRA ÄŒAÄŒAK ATENIK KOMERC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • Бивши радник фра

    Поп је човек какав се ретко рађа. Одмерен, поштен,частан. Велика је срећа за ФРА што је он узео а неки тапкароши. Све најболје
  • Milan

    Cestitam dragom Popu i njegovoj porodici na uspesnom radu i novom objektu uz napomenu da se radi o coveku izuzetnih kvaliteta sa nepromenjenim stavovima prema coveku i zivotu uopste za ovih 30 godina, koliko ga znam.
  • milijan

    Pope srecno



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.508.497 посета
    Тренутно на сајту: 380 посетилац(a)