Бродарево поново добило струју 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Бродарево поново добило струју
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
02.03.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Борба радника пријепољске Електродистрибуције, помогнутих колегама из других градова на неприступачним теренима

у околини Пријепоља како би сви становници добили струју наставља се и данас. Највећи део општине поново има уредно санбдевање електричном енергијом, а од 15 часова након више од 48 сати струју су добили житељи Бродарева. Надљудским напорима, радници ЕПС и ЕМС успели су да санирају квар.

– Све екипе су на терену, а у помоћ је стигло и око 40 радника из других испоства ЕДС-а и чинимо све како би се што пре успоставило редвну снабдевање у свим деловима општине – изјавио је Драго Попадић председник општине Пријепоље.

Струје још увек нема у неприступачним деловима Сопотнице и Камене Горе, до краја дана требало би да буду отклоњени и ови кварови чиме цела територија Пријепоља добила електричну енергију.

 

 

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sneg vreme struja prijepoilje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.336.125 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)