Два лица изгубила живот у тешкој саобраћајној несрећи 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Два лица изгубила живот у тешкој саобраћајној несрећи
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
28.01.2015 | 0 коментар(а)



Нова Варош, Пријепоље - Како Глас западне Србије незванично сазнаје, јутрос око 9 часова, догодила се

тешка саобраћајна несрећа на путу Нова Варош-Ужице, у месту Кокин Брод у којој су живот изгубила два лица. До незгоде је дошло када се путнички аутомобил (џип), највероватније због поледице, неколико пута окренуо на путу, ударио у банкину и слетео у језеро Кокин Брод.


Како каже наш извор, том прилком страдало је двоје путника, међу којима је једна жена. Једно повређено лице хоспитолизовано је у болници у Новој Вароши. Иначе, како сазнајемо, страдали путници су запослени у Туристичкој организацији у Пријепољу.

Према првим информацијама, испливао је један од путника, Горан Цмиљановић, власник туристичке агенције „Сан-турс“, док се двоје утопило. Незванично, у питању су директорка Туристичке организације Пријепоље, Ивана Ракоњац и Сафет Сајо Планић, функционер СДА у Пријепољу, такође запослен у ТО Пријепоље.

 

СДА се препознавао по Планићу

Један од страдалих у наведеној саобраћајној несрећи је истакнути члан СДА, одборник у скупштини Пријепоље, и члан главног одбора ове партије.

"Сафет Планић је био неко по коме се партија препознавала у Пријепољу, од оснивања је у њој, и његово страдање је ненадокнадив губитак за све", рекао је Гласу западне Србије портпарол ове партије у Пријепољу, Един Гуџевић.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.142.831 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)