Смењена главна и одговорна уредница „Остојине” телевизије, директор „Озона” могућа замена ?! 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Смењена главна и одговорна уредница „Остојине” телевизије, директор „Озона” могућа замена ?!
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
16.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Главна и одговорна уредница Лав телевизије Данијела Илић смењена је и на њено место, као вршилац дужности постављена Нада Џелебџић.

Разлози за промену глодура у овој кући нису за сада познати јавности.

Џелебџић је прелазно решење с обзиром да живи у Ужицу (а програм се емитује из чачанског студија) па се спекулише да би уредничко место могао ускоро преузети директор „Озонпреса” Небојша Јовановић који тренутно води политичку емисију на овој телевизији.

Јако је занимљива уредничка комбинаторика Лав телевизије с обзиром да, како је већ сам „Озонпрес” у наставцима писао, телевизија наводно припада народном посланику СНС – а, Остоји Мијаиловићу (види ОВДЕ) .

На заједничком послу -  Стојан Марковић власник Озона и Остоја Мијаиловић посланик СНС

Никоме није јасно како директор „Озона”, одакле се месецима емитују најгоре увреде и приземни текстови на рачун Александра Вучића, постане и један од уредника посланикове СНС телевизије, док истовремено (власник „Озона”) Стојан Марковић са својим медијом води бесомучну кампању против градоначелника Чачка.

 Остоја и Стојан би да угасе Глас западне Србије

Недавно је Савет за штампу одлучивао о жалби коју је „Остојина” телевизија упутила против Гласа западне Србије, под оптужбом да је ГЗС тобоже прекршио Кодекс јер је објавио изјаву Слободана Јоловића која је наводно њихово ауторско дело. Наравно да се ради о обичној измишљеној глупости. Али, треба рећи  је да је у Комисији за жалбе одлучивао Стојан Марковић. Занимљива је та спрега Мијаиловић – Марковић који већ увелико  раде на уништењу Гласа западне Србије.  Смешно изгледа када наводни опозиционар Стојан Марковић, чија је супруга до пре пар месеци била члан СНС - а тврди да је ГЗС режимски медиј, док „Остојина” телевизија то, наравно, није.

Хајка и притисак којима прибегавају преко друштвених мрежа такође су невероватни. Тако, на пример, извесни Жељко Дамљановић, држављанин Холандије, свакодневно из Амстердама врши невиђен притисак путем друштвене мреже на стотине људи у Србији али и на медије, отворено нам запретивши да ће нас затворити до краја године.

Очигледно је да та групација ради по нечијим инструкцијама, док је „Озон прес” чији је директор сада и један од уредника на „Остојиној тв” извођач прљавих медијских послова.

ГЗС остаје у служби грађана и обичног народа, и не дозвољава да било ко са стране води нашу уредничку политику која се крајње професионално односи према власти и опозицији. Наша уредничка политика није сплеткарење, нећемо учествовати ни у каквим хајкама и трудимо се да увек објективно пренесемо информацију. Тако ће и остати, без обзира на претње, уцене и притиске које трпимо већ месецима.

ГСЗ

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.623 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)