Godina zatvora za tešku krađu, pajserom odvalio susedova vrata i ukrao pištolj i revolver 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Godina zatvora za tešku krađu, pajserom odvalio susedova vrata i ukrao pištolj i revolver
Trenutno na sajtu: 376       |       Podeli:
04.07.2023 | 0 коментар(а)



Čačak – Osnovni sud u Čačku izrekao je kaznu od jedne godine zatvora okrivljenom S. D. (22) iz obližnje Gornje Trepče



kojeg je optužnica teretila za tešku krađu, i presuda je pravosnažna.

Na pretresu je utvrđeno da je on 31. januara 2021. u svom selu upao u kuću jednog meštanina, odvalivši pajserom ulazna vrata, pa iz podruma i sa sprata ukrao sve što mu je došlo pod ruku. Tu je našao 100 evra u novcu, automatski pištolj „zastava m – 83” kalibra 9 mm vredan 11.000 dinara, revolver „zastava magnum 357” (vrednost 14.000), tv prijemnik od 42 inča, električnu akumulatorsku šlajfericu, bušilicu, šafilicu sa burgijama (vrednost 22.000), komplet ključeva gedora i toster, sve u ukupnoj vrednosti 81.200 dinara.

Takođe u januaru 2021. opet pajserom je odvalio rešetku na kupatilu jednog meštanina Trepče i pokupio mnoštvo električnih uređaja, vrednih zajedno 46.000 dinara. Mnogo manji plen, međutim, odneo je iz dve naredne krađe počinjene u susednom selu Ostri. U jednoj kući našao je samo metalni kanister sa lož uljem, što je bilo vredno tek 2.000 dinara, a zatim je obio šupu istog domaćinstva gde nije našao bilo šta što bi ukrao. Početkom 2021. obio je podrum jedne žene iz Ostre gde nije otkrio ništa značajno, pa je odatle izašao praznih šaka.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak oruzje sud presuda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.433.798 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)