Čačankama dve medalje na prvenstvu Srbije 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Čačankama dve medalje na prvenstvu Srbije
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
13.07.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Proteklog vikenda u Novom Pazaru po veoma toplom i vetrovitom vremenu održano je prvenstvo Srbije za mlađe juniorke i juniore.



Atletičari „ČAAK”-a su i na ovom takmičenju uspešno nastupili osvojivši dve medalje.
U trci na 2000 metara stipl u kojoj je oboren državni rekord za mlađe juniorke, Teodora Pavlović osvojila je drugo mesto. Prvo mesto zauzela je Meira Mehmedović iz Novog Pazara dok je treća bila Dunja Stanković iz beogradskog Partizana.

Đurđa Đokić treće mesto

Drugog dana takmičenja Đurđa Đokić posle „bledog izdanja” u prvom danu u trci na 1500 metara imala je uspešan nastup u trci na 3000 metara gde je zauzela odlično treće mesto. U trci u kojoj već duže vreme uspešno dominiraju Pazarke Đurđa je u taktičkoj trci uspela da se plasira na treće mesto. Prvo mesto je zauzela Meira Mehmedović dok je druga bila Lenka Nikolić, obe takmičarke Novog Pazara.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak atletika medalje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.836.097 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)