Karavan Budi bolja u Užicu 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Karavan Budi bolja u Užicu
Trenutno na sajtu: 586       |       Podeli:
08.04.2024 | 0 коментар(а)



Užice - U Gradskom kulturnom centru je priređeno druženje sa ženama iz Užica, u okviru projekta Budi bolja, čiji je autor novinarka



Sanja Marinković. Bila je ovo prilika za razmenu mišljenja i iskustava na više tema uz goste koji dolaze iz različitih oblasti života. Ovom događaju, organizovanom u okviru programa “Era kulture” prisustvovala je i gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

 Karavan „Budi bolja“ ovih dana obilazi gradove i opštine u Srbiji i nama je zadovoljstvo što je i naš grad među domaćinima ovog zanimljivog događaja. Ovo je prilika da naše sugrađanke upoznaju neke od poznatih dama ovde u svom gradu i da razgovaraju sa njima o mnogobrojnim temama. I na taj način menjamo sliku Srbije i šaljemo poruku o važnosti učešća žena u svim segmentima života”, istakla je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Ona je istakla da su žene stubovi svojih porodica i cele zajednice ali i da je veoma važno da što češće imaju priliku da se posvete sebi i aktivnostima koje vole.

“Ovo je i jedan od događaja koje organizujemo u okviru programa Užice – nacionalna prestonica kulture, jer kao što smo to više puta do sada istakli, želimo da Užičanima ponudimo najrazličitije sadržaje. I ovom prilikom pozivam ih da prate program aktivnosti i da u skladu sa svojim interesovanjima prisustvuju mnogobrojnim aktivnostima i događajima”.

 Autorka projekta pod nazivom “Budi bolja”, novinarka Sanja Marinković ističe da je ideja čitavog ovog projekta jedno lepo druženje sa ženama iz više od 20 gradova.

“Zaista osećam privilegiju kada vidim ovako veliko poštovanje dama iz čitave Srbije, koje se rado odazovu, izdvoje svoj vreme i 60 minuta da samnom i sa mojim gostima razgovaraju o različitim temama koje čine život. Ideja je da se gledamo oči u oči, da razmenimo iskustva, da se motiviševo i jedna drugu inspirišemo da budemo uspešnije da budemo sutra bolje majke, bolje supruge, bolje partnerke, da budemo bolje u svom poslu. Jednostavno, da budemo zadovoljne i da nekako svi zajedno kreiramo najbolju verziju svog života. Zato je meni drago što su se brojne ličnosti iz sveta medicine iz sveta kulture, poslovnog sveta i iz čitavog sveta se odazvale jednom ovakvom projektu i došle ovde da razmene iskustva sa ženama u manjim i većim gradovima Srbije”.

 

Maja Radošević, članica Privredne komore Ujedinjenih Arapskih Emirata i distributer ozon terapije u Srbiji izrazila je zadovoljstvo što je imala priliku da  bude u Užicu.

“Jako sam srećna što sam deo projekta “Budi bolja” zato što mislim da je to izvrsna stvar, gde se žene druže gde razmenjuju iskustva a naročito sam srećna šo sam podelila svoje profesionalno a malo i privatno iskustvo sa ovim divnim ženama u ovom divnom gradu, odakle ja zapravo vučem i neke svoje porodične korene, pa mi je to dalo neko doatno uzbuđenje i radost. Pozdravljam apsolutno ovu akciju i zaista bih bila srećna kada bi se to mnogo češće dešavalo”.

 Pored Maje Radošević sa damama iz Užica razgovarali su i Biljana Ćulafić, pedagog i porodicni terapeut, Miloš Milivojević, autor platforme “Uzmi kredit”, novinarka Marina Hostov i mlada glumica Tijana Milovanov.

 

GZS / Grad Uzice




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.636.410 посета
Тренутно на сајту: 585 посетилац(a)