Ђилас иде сутра на разговор код Вучића, састанак у 16 часова 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Ђилас иде сутра на разговор код Вучића, састанак у 16 часова
Trenutno na sajtu: 407       |       Podeli:
10.04.2022 | 0 коментар(а)



Лидера ССП Драган Ђилас добио је позив из кабинета Александра Вучића на састанак који ће се одржати у председништву Србије у
Фото: ГЗС, илустрација

понедељак у 16 часова, наводи се у његовој писаној изјави.Тема разговора ће бити решавање политичке кризе у Београду, навео је он.

„Наши представници у ГИК-у настављају борбу за понављање избора на одређеном броју изборних места, али треба бити свестан да и у случају да до тога дође, с обзиром на став појединих опозиционих странака да неће да сарађују са нама, неће бити могуће формирати власт у Београду у складу са вољом коју су Београђани показали на изборима. Зато је једино решење одржавање нових избора који би морали да протекну у другачијој атмосфери и без неправилности, које су и овога пута забележене у великом броју“, саопштио је он.

Раније је Данасу речено у кабинету председника да ће се разговор председника СНС и Србије Александра Вучића и лидера ССП Драгана Ђиласа о београдским изборима одржати највероватније у понедељак 11. априла.

Како је Данас раније писао, председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да га неки критикују што је рекао да би разговарао са председником државе Александром Вучићем као да је у питању приватни састанак на коме се нешто договара ван институција.

ГЗС/ Данас онлајн




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djilas razgovor vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.726.559 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)