Сутра у Лучанима Младост бије битку за плеј-оф, очекује и малу „помоћ пријатеља” из Милановца у понедељак 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Сутра у Лучанима Младост бије битку за плеј-оф, очекује и малу „помоћ пријатеља” из Милановца у понедељак
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
08.04.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Фудбалери Младости сутра на свом стадиону, у последњем колу регуларног дела сезоне,

дочекују Раднички из Ниша у кључној бици за пласман у плеј-оф и након три узастопна ремија надају се коначном освајању три бода.

Предвођени надахнутим бисером српског фудбала и новопеченим младим репрезентативцем Ђорђем Гордићем, Лучанци играју на карту победе али ни то им неће бити довољно да заузму једно од првих осам места.

Наиме, Младост има 33 бода, победом би дошла до 36 колико има и седмопласирана Војводина и да би се нашли у осам који воде даље, позваће у "помоћ" пријатеље, комшије из Моравичког округа, екипу Металца која у понедељак иде на мегдан Напретку.
Металац најпре игра за себе и бодови су им неопходни за што бољу позицију до краја како би избегли испадање у нижи ранг, а евентуалним "откидањем" два или више бодова противнику отварају пут и за Младост.

Такође, лазаревачка Колубара која има бод више од Младости, нешто раније сутра гостује Спартаку у Суботици и треба да не победи како би Младост имала шансе.
Резултат тог меча знаће се пре почетка меча у Лучанима.
Пуно калкулација је у игри и Младост не зависи само од себе, али, пре свега, треба да победи сутра на домаћем терену.

Утакмица Младост – Раднички игра се сутра у 18.30 на Градском стадиону у Лучанима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.254.119 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)