ЈКП „Комуналац“ на Ecofair 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ЈКП „Комуналац“ на Ecofair
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
07.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - На 14. Међународном сајму заштите животне средине и природних ресурса “Ecofair 2017”,

Јавно комунално предузеће „Комуналац“ Чачак узело је учешће на штанду Града Чачка и представило пројекат “Рециклажни плато”, чија ће изградња и постављање почети у наредним данима, на више локација у приградским и сеоским срединама.

Постављањем и привођењем намени, Рециклажни платои ће утицати на елиминисање могућности настајања дивљих депонија, на подизање свести суграђана очувању животне средине, а све путем примарне селекције која креће из дома сваког појединца, а наставља се доласком и депоновањем смећа на Рециклажном платоу.



Пројекте је представио Ненад Вукосављевић мастер економиста који је запослен у ЈКП „Комуналац“ Чачак. Он је на сликовит начин и уз више конкрених примера и бројчаних анализа дочарао сам концепт, суштину и начин функционисања платоа, уз коришћење 3Д модела приказа свих елемената који чине овај подухват.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.343.153 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)