Кркобабић: Заједно са Владом и локалном самоуправом радићемо на томе да Чачак што пре добије још један дом за старе 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Кркобабић: Заједно са Владом и локалном самоуправом радићемо на томе да Чачак што пре добије још један дом за старе
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
24.11.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник ПУПС-а и министар у Влади Републике Србије Милан Кркобабић данас је посетио Чачак,
Председник ПУПС-а и министар у Влади републике Србије Милан Кркобабић Фото: ГЗС

где је одржана 7. редовна Изборна Скупштина. Кркобабић је истако да је њихов циљ пре свега брига о пензионерима како би им се обележили што бољи услови за живот и олакшала старост.

 

Фото: ГЗС

„Радићемо на отварању нових клубова, обезбеђивању бесплатног превоза, једнократних давања када је год то могуће у складу са буџетом града Чачка, увек ћемо гледати да изађемо у сусрет настаријима и најугроженијима, и за зимницу, и за намирнице, да регулишемо сва та питања. Има пуно и старачких домаћинстава, геренто политика и геренто домаћице су нешто о чему ћемо посебно бригу да водимо. Овде има један капитални пројекат који се дуго развлачи, а то је дом за старе и очекујем да ће и он бити завршен што пре. Град Чачак ,Република Србија, а и активисти ПУПС-а узеће учешће да један такав објекат буде завршен”, рекао је Председник ПУПС-а и министар у Влади републике Србије Милан Кркобабић.

Влада Републике Србије уложила је значајна средства у обнављање задруга широм Србије што ће додатно помоћи пољопривредницима.

„Овде постоје и околна места, постоје пољопривредници, па је наша снажна жеља да обновимо задругарство још и већа, и у томе успевамо. Око 1100 задруга је обновљено у Србији, а преко 217 смо помогли, активисти ПУПС-а раде на терену, указују на проблеме домаћина и резултати се виде”, рекао је Кркобабић.

Председник ПУПС-а потврдио је још једном ставове на којима стоји ова партија, а то су брига о пензионерима и опстанак Српског сељака на селу.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pups cacak krkobabic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.477.372 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)