Вучић: Довољно видети ко се радује мојој пропасти 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Вучић: Довољно видети ко се радује мојој пропасти
Trenutno na sajtu: 281       |       Podeli:
10.02.2019 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, поводом чињенице да су сви албански медији на Косову, као главну пренели
Александар Вучић, фото: ГЗС

вест о протестима против њега, да је довољно да се погледа ко се радује његовој пропасти, па да све буде јасно.

Вучић је, у Вршцу, након обиласка постројења за снабдевање водом у оквиру кампање „Будућност Србије", у изјави новинарима казао да је њему веома интересантно што је Рада Трајковић рекла да „протести не могу да се сакрију до Лондона".

„Где нађе баш Лондон? У Грачаници је било свега 19 људи, петоро истих који су били и на протесту у Косовској Митровици, где живи 19.000 Срба", констатовао је он.

Вучић је казао да такву "срећу и хистерију" код албанских медија није видео до сада, али је приметио да нису хтели да кажу да је на протесту било само 19 људи, као и неки медији у Београду.

„Сликали су први ред, а нису рекли да други и не постоји", додао је он.

Каже да је питање што се Албанци радују његовој пропасти, да ли зато што ради нешто лоше у српском интересу или је то зато што као српски лидер штити српске интересе на Косову и Метохији и што је у томе био успешан.

Упитао је зашто протесте организују у тренутку, када је Приштина увела таксе, и само захваљујући сналажљивости Србије и добрих јавних финансија, наша земља успева да и даље снабдева српске средине на Космету.

„Зашто ако протестујете не протестујете и против тога. Срби на Косову и Метохији најбоље знају и захвалан сам им на томе", рекао је он.

Вучић је подсетио да је на протесту у Косовској Митровици било 53 људи, а у Грачаници 19, и да то не значи да их је било укупно 72, пошто је на оба места било више истих људи.

„Захвалан сам Србима на Косову и Метохији што су увек знали шта је држава, што су чували српска огњишта где су била најугроженија. Било је више оних који су јуче протестовали против протеста у Грачаници, него оних који су изашли на протест", закључио је он.

Надам се да су платили ПДВ...

Ничег посебно важног, нити забрињавајућег може бити у разговору дипломата са човеком који жене назива фуксама, рекао је Вучић поводом састанка представника Амбасаде САД и поновио да је кључно да сада српском политиком управљају грађани преко легитимно изабраних представника.

Вучић је то рекао новинарима на питање о "радном ручку" представника америчке амбасаде са Сергејем Трифуновићем и сарадницима, као и саопштењу Амбасаде као реаговању на писање медија о том састанку.

"Све што ја могу да кажем, не знам какав им је и колики био ручак, нити ме занима, али надам се да они који су послужили издали фискални рачун и да су Американци и остала господа платили порез на додату вредност, јер ми од тога исплаћујемо део пензија, плате у јавном сектору и све друго", рекао је Вучић.

Каже да није најбоље разумео хумор са "пљескавицама и ајваром", мада је видео да су неки били одушевљени том духовитошћу.

"Ако су они срећни и насмејани, желим да буду још срећнији и насмејанији. Не мислим да ту има бог зна шта и нешто нарочито важно ...нити нешто нарочито важно можете да причате са господином који жене назива фуксама и курвама, не видим никакав проблем у томе, осим што се надам да су платили ПДВ за ручак", истакао је Вучић.

Ипак, додаје да нас данас "третирају дивно", како су нас некада третирали.

"И, ако ништа друго, то што седе са неким другима, у реду је, седели су увек са свима, једино што је важно јесте да људи знају да ниједна амбасада неће управљати српском политиком", поручио је Вучић.

Земљу да воде ови што застрашујуће вређају Правни?

"Политика вешала" никад неће победити политику рада, марљивости, посвећености и политику будућности Србије, уверен је председник Србије, али је додао да је био шокиран затрашујућим увредама које је на протесту изнео писац Марко Видојковић на рачун професора и студената Правног факултета у Београду.

"Нећу ништа више да коментаришем, да не кажу опет да сам неког вређао", рекао је Вучић, на питање новинара да прокоментарише то што су се опет на јучерашњем простоту појавила вешала и поред осуде од стране већег дела јавности.

Такође, на питање да прокоментарише то што је јуче на протесту писац Марко Видојковић рекао да је Правни факултет "легло невероватних смрадова и олоша" и "легло криминала", Вучић је рекао да је шокиран и да су то неумесне и застрашујуће тврдње.

"Шта да кажете? То је када поред Правног факултета пролазите тако што сте два пута појели пљескавицу и упутили поглед ка факултету и толико знате о Правном факултету, колико зна господин Видојковић, онда можете себи да дозволите тако неумесне реченице и неумесне и застрашујуће тврдње да износите у јавност", рекао је Вучић.

Навео је да мисли да су професори и студенти на Правном факултети добро разумели о чему се ту ради.

"Шта да кажете на то када неко каже да је Правни факултет најсмрдљивији факултет, где су олош и криминалци, шта на то да кажете? И они који то кажу сутра треба да воде земљу. Понекад се шокирате, немам коментар није за коментарисати", рекао је Вучић.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


вучић избори вршац

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.016.784 посета
Тренутно на сајту: 282 посетилац(a)