Boško Obradović se vraća u politiku - siguran u pobedu u Čačku 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Boško Obradović se vraća u politiku - siguran u pobedu u Čačku
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
26.03.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Boško Obradović najavio je svoj povratak na lokalnu političku scenu i rekao da će promena vlasti u Srbiji opet krenuti iz Čačka.



„Čačak je jedan od pet gradova u Srbiji u kojima tokom 2024. godine može biti promenjena naprednjačka vlast na izborima. Zato sam se vratio u lokalnu politiku u svom rodnom gradu Čačku, jer verujem da ova vlast prvo može da padne na lokalnom, pa republičkom nivou. Vreme je za političke promene u našem gradu“, rekao je Obradović na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Prema njegovim rečima, niko iz opozicije ne može samostalno da se suprotstavi izborni manipulacijama i krađama niti da pobedi naprednjake.

Opozicija to može da učini, kako je istakao, „isključivo u saradnji i jedinstvenom predizbornom nastupu koji bi podrazumevao koordinisanu zajedničku borbu protiv izbornih nepravilnosti i pametno dogovorene izborne kolone od kojih niti jedna neće ostati ispod cenzusa i na taj način pod Dontonovom sistemu omogućiti Srpskoj naprednoj stranci dodatne mandate“.

„Kompletna opozicija zato bi trebalo da se koncentriše na izbornu pobedu u što više gradova i opština na preostalim lokalnim izborima širom Srbije koji nas očekuju za nekoliko meseci“, poručio je Obradović.

Još uvek nije poznato da li će Obradović biti kandidat za gradonačelnika ili samo za odbornika u Skupštini grada, niti kako bi mogla da izgleda koalicija u kojoj bi bile Dveri.

Inače, Obradović je 23. decembra 2023. godine podneo ostavku na mestu predsednika Dveri zbog kako je naveo izbornog neuspeha. Tada je izjavio da će ostati u stranci, ali da će je voditi drugi ljudi.

„Želim svaki uspeh novom rukovodstvu pokreta Dveri. Ideja Dveri je neuništiva i veća od bilo kog pojedinca, zato nema očajavanja, ali ima morala i preuzimanja odgovornosti u politici“, rekao je Obradović, koji je u centrali stranke pročitao i potpisao neopozivu ostavku.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti dveri bosko

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.326.464 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)