Седми Сабор Рокенрола одржан у Лучанима, атмосферу до усијања довели чланови бенда Хладно пиво 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Седми Сабор Рокенрола одржан у Лучанима, атмосферу до усијања довели чланови бенда Хладно пиво
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
23.07.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Након концерата који су одржани у центру Лучана, Драгачево ће осим по љубитељима трубе, дефинитивно бити и место где се
Фото: РИНА

слуша и добар, прави рок. Седми Сабор Рокенрола окупио је преко хиљаду људи који су уживали у тактовима свевременских хитова.

"Лепота је у шаренолокости стога је неважно да ли ће гости у Драгачево доћи због трубе или због ових такозваних тврђих звукова. Ми смо подржали ову иницијативу за одржавањем рок фестивала што се показало као пун погодак. Велики број задовољних посетилаца нас је уверио да радимо праву ствар. Наставићемо и следеће године, а све у циљу да Лучани буду препознати као место где се може чути јако добар рок", изјавио је Зоран Пантелић директор Културног центра. 

Публику су на ноге прво подигли чланови панк бенда Погонбгд, а затим у истој атмосфери наставили су Бјесови, а за крај атмосферу је до усијања довело Хладно пиво. 

Фото: РИНА

"Јасно је и нама да смо дошли у престоницу трубе, али концерт и публика су били фантастични. Ми смо задовољни кад видимо да посетиоци уживају у нашој музици а то је овде у Лучанима дефинитивно био случај. Колико смо позитивне енергије дали, три пута нам се више вратило. Презадовољни смо", изјавио је Миле Кекин члан регионално познатог бенда Хладно пиво. 

Уз одличну музику и познате хитове преко 1.000 људи уживало је до дубоко у ноћ. Након још једног успешно организованог Сабора Рокенрола, из Лучана је свим љубитељима ове врсте музике послата недвосмислена порука - ко није био ове, следеће године нек дође у Драгачево и ужива у омиљеним битовима.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Lucani rokenrol muzika spektakl

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.745.206 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)