Стаматовић: Креће рушење диктатуре 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Стаматовић: Креће рушење диктатуре
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
07.02.2018 | 0 коментар(а)



Севојно - Председник Иницијативног одбора странке Председник Иницијативног одбора странке "Здрава Србија" Милан Стаматовић предао је данас Општинској изборној комисији у Севојну листу за изборе заказане за 4. март.



"Данас су се грађани Севојна окупили да би удружено показали како може да се победи недемократска власт Александра Вучића. Мора се наставити борба за централизацију Србије", рекао је Стаматовић додајући да су на листи се окупили часни и поштени људи без обзира на политичко опредељење или припадност.

Према његовим речима циљ је бављење локалном политиком и да се 4. марта забележи добар резултат.

,,Севојно треба да слави, и да у историју пошаље нашег највећег диктатора Александра Вучића.Удружили су се људи који су били заједно и када се рушио режим Слободана Милошевића, а највише храбрости имали су опозиционари који су припадали Демократској странци Србије, Демократској странци и новим младим партијама које су се касније формирале", рекао је он.

Удружена опозција под слоганом „За боље Севојно" на челу са Миланом Стаматовићем и Јованом Марковићем је окупила људе који ће својим знањем умећем умети да разумеју потребе и да раде у интересима грађана севојна.

Михајловић: Часни људи на једном месту

Професор Богосав Михајловић носилац листе удружене опозиције под слоганом ,,За боље Севојно" на челу са Миланом Стаматовићем и Јованом Марковићем, каже да су на истом месту окупљени људе који ће својим знањем, хтењем и умећем умети да артикулишу захтеве и да разумеју потребе и да раде у интересу грађана Севојна.

Професор Богосав Михајлоивћ носилац листе удружене опозиције у Севојну, фото: ГЗС

,,Прово да улице у Севојну не буду речни токови, да ова градска општина буде препознатиљива по културним, саветодавним и спортским активностима и треће да млади људи најшколованији и најмудрији вежу своју будућност и перспективу за Севојно, а не да по завршеним факултетиман остају у Београду радећи у кинеским продавницама, кладионицима или да возе камионе по Европи и Канади", рекао је Михајловић позивајући грађане да 4. марта гласају за уједињену опозицију у Севојну.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.900.751 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)