U prva tri dana predato skoro 6.000 komada oružja 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
U prva tri dana predato skoro 6.000 komada oružja
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
11.05.2023 | 0 коментар(а)



U prva tri dana važenja mere predaje neregistovarnog oružja u posedu građana, od 8. do 10. maja, predato je 5.973 komada oružja, 290.572 komada municije i 468 komada minsko eksplozivnih sredstava,

objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova na svom Instagram nalogu.

MUP poziva sve građane koji poseduju neregistrovano oružje, municiju i eksplozivne naprave da ih do 8. juna predaju najbližoj policijskoj stanici.

Takođe, građani imaju mogućnost i da pozovu policijske službenike da dođu na navedenu adresu i preuzmu oružje, naveo je MUP.

Od 8. maja, u narednih mesec dana, svi građani koji poseduju nelegalno oružje mogu da ga predaju policijskoj stanici bez ikakvih "pitanja i posledica".

MUP je ranije saopštio da građani neregistrovano oružje mogu da predaju i bez napuštanja svoga doma, pozivom najbližoj policijskoj stanici koja će uputiti patrolu na datu adresu i oružje preuzeti.

Nakon 8. juna, onaj kod koga se otkrije neregistrovano oružje, municija i eksplozivne naprave, snosiće ozbiljne kaznene posledice.

 

GZS/Tanjug




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MUP ORUZJE PUSKE PISTOLJI BOMBE PREDAJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.146.890 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)