Saobraćajna nezgoda u mestu Bistrica, više lica povređeno 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Saobraćajna nezgoda u mestu Bistrica, više lica povređeno
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
09.07.2023 | 0 коментар(а)



Nova Varoš - Na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje u mestu Bistrica došlo je do saobraćajne nezgode kada su se iz za sada nepoznatih razloga sudarila dva putnička vozila.
Foto: GZS, ilustracija

 Više lica je povređeno, ali na svu sreću niko od njih nije životno ugrožen. Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Zbog ovog udesa saobraćaj se na datoj deonici magistralnog puta odvija usporeno, a na pojedinim mestima formirane su i duže kolone vozila.

Inače, magistralni put koji prolazi kroz Bistricu rizična je tačka na putu ka Crnoj Gori, na kojoj vrlo često dolazi do saobraćajnih nezgoda. 

GZS/ RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.372.514 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)