Од данас вакцинација у Општини Лучани без заказивања 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Од данас вакцинација у Општини Лучани без заказивања
Trenutno na sajtu: 299       |       Podeli:
06.04.2021 | 0 коментар(а)



Лучани - Од данас, 06. априла, Дом здравља Лучани је организовао имунизацију без заказивања по читавој територији општине Лучани.

Сви грађани који желе да приме Синофарм, кинеску вакцину могу се, уз здравствену књижицу вакцинисати:

- 6. априла од 13 до 18 часова у Дому здравља у Гучи,
- 7. априла у Дому здравља у Лучанима од 9 до 16 часова и у амбуланти у Котражи од          11 до 16 сати;
- 8. априла у амбулантама у Доњој Краварици и Горачићима од 08 до 13 сати;
- 9. априла у амбулантама у Вичи и Марковици од 08 до 13 сати;
- 10 априла у амбулантама у Каони и Милатовићима од 08 до 14 часова.

Од уторка до петка, сви заинтересовани грађани ће моћи да се вакцинишу у матичним Домовима здравља у Лучанима и Гучи непрестано од 9 до 16 сати.

„Опредељени смо ка брзој имунизацији јер је брза вакцинација једини спас за излазак из ове ситуације у којој имамо све више оболелих са тешком клиничком сликом. Желимо да стигнемо до најудаљенијих места наше општине, до руралних подручја. Морамо прићи свим нашим грађанима и помоћи да се што више имунизују.Од вируса корона посебно су угрожени хронични болесници и старији суграђани. До половине априла биће нам доступне значајне количине доза вакцина. Зато искрено позивамо све наше грађане да се одазову позиву за вакцинацију без заказивања. Идите у све наведене амбуланте, немојте чекати да будете позвани, примиће вас”, истиче председник Доловић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani zakazivanje vakcina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.125.126 посета
Тренутно на сајту: 300 посетилац(a)