Најбољи млади спортиста општине Лучани у 2019 години - шахиста Младен Рајковић 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Најбољи млади спортиста општине Лучани у 2019 години - шахиста Младен Рајковић
Trenutno na sajtu: 232       |       Podeli:
15.06.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Младен Рајковић члан ШК „Младост“ Лучани, рођен је 1999. године. У 2019.години остварио је значајне
Младен Рајовић је најбољи млади спортиста у Лучанима, Фото: ГЗС

резултате и велики напредак у својој каријери. На државном првенству у Аранђеловцу, доминантно је освојио титулу омладинског првака Србије, где је у 9 мечева остварио 6 победа, два ремија и само један пораз.

Поред одличних резултата у млађим категоријама, Младен је имао сјајну годину и у сениорској конкуренцији. ШК „Младост“ чији је он члан, у 2019.години направио је највећи успех у својој историји. На шаховском првенству Прве лиге централне Србије, које је одржано у Бајиној Башти, тим из Лучана освојио је убедљиво прво место и изборио пласман у највиши ранг, Прву лигу Србије.

Изузетан допринос овом резултату дао је управо Младен Рајковић, који је из 11 партија освојио 7,5 бодова, од чега пет победа пет ремија и само један пораз. Највећи појединачни резултат у предходној години у сениорској конкуренцији направио је на међународном првенству Трофеј Београда, где је поред великог броја шаховских велемајстора из Европе и Света, освоји 2.место.

Сјајна година у појединачној и клупској каријери, крунисана је позивом у омладинску репрезентацији Србије, где је забележио неколико одличних наступа. Као резултат свега урађеног дошло је и шаховско звање интер мајстора, које је обележило његову изванредну шаховску 2019.годину.

 

 

ГЗС / Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mladi sportista mladen rajkovic milivoje dolovic lu;ani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.017.316 посета
Тренутно на сајту: 231 посетилац(a)