Јеремић поново критиковао Ђиласа: На груб начин наметао ствари 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Јеремић поново критиковао Ђиласа: На груб начин наметао ствари
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
18.04.2022 | 0 коментар(а)



Председник Народне странке Вук Јеремић оптужио је коалиционог партнера, лидера Странке слободе и правде,

Драгана Ђиласа, да је од почетка формирања предизборне опозиционе коалиције „Уједињена Србија” на груб начин наметао дискусије о одабиру председничког кандидата, али да је његова странка зарад вишег интереса и јединства, све то стављала у други план.

Јеремић се у емисији „Утисак недеље” на телевизији Нова С није експлиците одређивао о Драгану Ђиласу али је из контекста било јасно о чему је реч.

„Иако је на груб начин наметнута дискусија о одабиру председничког кандидата (Здравка Поноша), НС је то ’прогутала’ и сви наши активисти и учесници у изборном процесу су дали допринос и учинили све што је у њиховој моћи за добар резултат коалиције. Такође, било је од почетка једностраних корака базираних на истраживањима јавног мњења која ће се касније показати као врло несолидна”, алудирао је Јеремић на резултате истраживања које је с времена на време презентовао јавности управо Ђилас.

Додао је да је „у складу с тим истраживањима” речено „ово ће бити кандидати, овако ће се водити кампања, овако мора да се иде (на изборе)”.

Он је још једном критиковао, како је казао, „Ђиласов једнострани корак” одласка на разговоре са председником Александром Вучићем који, по његовом мишљењу, представља „изненадну бомбу” и преокрет који је ствари на политичкој сцени ”обојио другом бојом„.

Упитан за евентуално увођење санкција Русији и како би се према томе његова странка одредила у скупштини, Јеремић је рекао да НС као државотворна и одговорна странка сматра да у оваквим, „компликованим временима”, треба бити максимално уздржан и не затрчавати се.

„Последице увођења санкција Русији би имале далекосежне консеквенце. Увођење санкција би значило утростручење цена гаса, грејања и инфлацију”, казао је председник Народне странке.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JEREMIC DJILAS VUK JEREMIC NARODNA STRANKA SSP VUCIC IZBORI KOALICIJA PONOS PREDSEDNIK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.008.471 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)