Златиборски локалитети доступни туристима и у вансезони 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Златиборски локалитети доступни туристима и у вансезони
Trenutno na sajtu: 517       |       Podeli:
01.10.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Златибор је и овог лета оправдао титулу најпосећеније планине у Србији током летњих месеци
Фото: РИНА

био је пун туриста, око 25.000 дневно овде их је боравило. А они који се одлуче да одмор на Златибору проведу током октобра могу очекивати једнако квалитетан и садржајан боравак.

Сви локалитети у околини Златибора биће отворени за посетиоце. Туристичке агенције свакодневно организују једнодневне излете. Од 1. октобра радно време Инфо центра на Краљевом тргу је од 9 до 17 часова сваког дана. Радно време Стопића пећине до 23. oктобра је од 9.30 до 18 часова. Водопад у Гостиљу током октобра радиће од 9.30 до 18, а Музеј „Старо село” у Сирогојну од 9 до 19. Посетиоци каубојског града „Ел Пасо сити” моћи ће да обиђу овај тематски парк на Водицама сваког дана од 10 до 19 часова.

Најдужа панорамска жичара на свету „Голд гондола“ од 2. октобра радиће од 9 до 15 часова радним данима (последња вожња са Торника је у 16 часова), а викендом од 9 до 16 часова (последња вожња са Торника је у 17 х).

Радно време Авантура парка је од 10 до 17, док Дино парк ради сваког дана од 10 до 18. Сви посетиоци Дрвенграда у Мокрој Гори моћи ће да уживају у садржајима насеља нашег прослављеног филмског режисера Емира Кустурице које је саграђено у локалном етно стилу свакога дана од 9 до 22 часа, док ће вожња музејским возом „ћиром” на „Шарганској осмици” бити доступна до 15. октобра и то уз поласке у 10.30 и 13.30. часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor turisticka sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.774.118 посета
Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)