Промоција књига Милутина Попaдића у Горњем Милановцу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Промоција књига Милутина Попaдића у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 218       |       Podeli:
26.12.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Писац Милутин Попадић у сали старог суда промовисао је своје две књиге, Завештање и Порекло.

У првој је како каже, подсетио на своје претке и на то ко је и одакле је.

,,Косово и Метохију, Херцеговину доживљавам као најстраданије две Српске земље. Управо сам о томе писао у тој првој књизи песама. Главна тематика у првој и другој збирци су духовне и родољубне песме, а има и по нека љубавна. Свестан сам да Србин бити на Косову никада није било лако, али с обзиром на то да сам вероучитељ, утеху тражим управо у вери. Живимо са вером и надом да ће после ових тешких дана за Српски наром синути јарко сунце и да ћемо после ових потешкоћа изаћи као победници. Верујемо да неће бити до века овако”, каже Попадић.

Милутин Попадић, фото: Глас западне Србије

Он каже да преко друштвених мрежа често добија поруке од Албанаца.

“Знају да узму моју слику и ставе косовску заставу и да ми причају како сам ја лажни држаљанин косовске државе, али не плашим се, јер како вера каже када је Бог са нама, ко ће против нас. Свака врсте слободе на Косову је угрожена. На Косову у Пришитини када сам имао промоцију, то није смело да има неку медијску пропраћеност. Знају они многи да пишем песму о јунацима са Кошара која је начувенија од свих које сам написао. Када сам се вратио кући, слали су ми поруке да нису могли да веруји да сам био у Приштини, да је то можда била Грачаница, а не Приштина, али нисам ништа доживео сем таквих порука”, истиче Попадић.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


knjizevno vece gornji milanovac kosovo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.458.251 посета
Тренутно на сајту: 218 посетилац(a)