Bogoljub Karić za Happy TV - novi izbori će zaustaviti razvoj Srbije 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Bogoljub Karić za Happy TV - novi izbori će zaustaviti razvoj Srbije
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
16.05.2023 | 0 коментар(а)



Gostujući u Jutranjem programu televizije HAPPY Bogoljub Karić, pričao je o odnosu Albanaca i Srba spornim privatizacijama nakon 5. oktobra 2000. i evidentnom napretku Srbije.



Naglasio je da moramo zaboraviti devedesete godine. Pozivi danas na linčovanje, i ubistva su tragični za srpski narod. Da napravimo ekonomsku strategiju, opozicija i pozicija – smatra Karić i dodaje: „Žalosno je i tragično je da se bilo koja stranka, partija i pokret zalaže protiv toga. Novi izbori će zaustaviti razvoj Srbije sigurno. Mora se naći neki most - mora se sesti sa njima i razgovarati.”
„Moje rečenica iz kampanje 2004. godine, ko ima mozga njemu puška ne treba, ko nema njemu ne pomažu ni topovi ni avioni. Neosnovane su kritike na račun predsednika Vučića, ali nije on udario granice, udarila ih je prethodna vlast i, to je urađeno ranije. Mi smo sada dobili nešto što nam daje mogućnost da dejstvujemo. Ajde da razgovaramo da Srbija sa Kosovom bude u EU. Ne mogu da nam otimaju narod sa kojim smo zajedno rođeni”, kaza je on.
Na kraju Karić se osvrnuo i na nemile događaje koji su zadesili Srbiju i naglasio koliko je važno vaspitanje dece u porodici.

Celo gostovanje možete pogledati u videu:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bogoljub karic happy gostovanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.499.034 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)