Propalo jo 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Propalo jo
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
11.09.2023 | 8 коментар(а)



?a?ak - Kvazi ekolozi, koje su me



ali ovog puta ispred zgrade Gradske uprave u ?a?ku. Me?utim okupiljanje koje je najavljeno kao i uvek preko lokalnog tabloida Ozona i njihovih društvenih mre




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti kablar protest skupstina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (8)

  • Aksentije

    Ovaj Kvekalovic je zino ko tomiski ovn, dajte bre ljudi tu fukaru po leđime, kome on prodaje maglu. Čas brane auto put, čas savu i nasip čas u novom sadu ćupriju. Kosu bre ti oklen su da se to proveri imal milicije vođe!?
  • Cacak

    Ozon siri mrznju i neistine i treba ga ukinuti. Nista normalno do sada nisu napisali sano lazi i klevete.
  • Strašno

    A novinarka Nove S Ljubica Sokić nahuška ove da vređaju i napadaju njene bivše kolege iz GZS. Da li je realno
  • Istina o Ljubici

    Pa zaboravila je kada je došla iz Kraljeva da zamoli za posao ko joj je dao sve, naučio poslu, kako su je kolege iz GZS ispoštovale , pomogli joj kuću da renovira. Pitajte je da li je platila dugove u Ča termu, keramiku u jugoprevozu, neke smo i mi platili jer se pozivala na nas kada je uzimala... Gvozden joj je oca na samrti prijavio na GZS kad čestito za platu nismo imali da bi čovek imao osiguranje i mogao da dobije lekove i li legne u bolnicu. Sve je pogazila i sada tog istog čoveka razvlači po Stojanovim medijim i piše svašta za njih po Novoj a ono juče je strašno, i pravo njeno lice, šta reći. Eto to je ta gospođa koju smo nahranili napojili, ispoštovali i izvukli kada je bila u ponoru i problemima do guše. Pa vi joj verujte. Ja bih umro od sramote i stida !
  • Rka

    Kako je Gojo otkačio Bilju ona propade sa ovim jazavcom. To Stojana boli. Dok ju je gole održavao sijala je od sreće sad postala baksuz ko cojle.
  • Čvrkići

    Ne savetujem ti Stojane da dodjes na Kablar nebi da prljam vile.
  • Klosari

    Ko je crkva da se saglasi ako je Jevgenije i ovaj ciponja sa Mučnja i Stojan Markovic protiv. Trebao je vladika njih da pita ! Moreee!
  • Seljak sa okolnih brda

    Bog nam dao da imamo Ovčar i Kablar jednu od najlepših klisura mnoštvo manastira i umesto da nešto napravimo za početak da imamo u turističkoj ponudi mi imamo par idiota kojima ništa ne valja.Kopaonik,Zlatibor,Tara,Zlatar i mnogo drugih planina su primer da uređene planine donose samo dobro.
  • Pitam ko je

    Ko je bre ovaj iz Preljine zna li ko ovoga, kakvo udruženje on ima ? ?? Zna li se šta?? Otkud on brine o zakonu toliko ???
  • Preljinac

    Kakve Preljine tamo ga niko ne zna? Ja ga ne poznajem. On ima veze sa kablArom koliko ja sa Murtenicom. A ovaj nije bez tri promila nikad vidi mu se po ocima
  • Baluga

    Jeste iz Preljine ali domaćina nije viđo
  • BoriÅ¡a pilot

    KAKO MU SE ZOVE UDRUŽENJR UČLANIO BI SE 😅😅



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.286.593 посета
    Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)