Одговор др Милоша Јовановића редакцији N1 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Одговор др Милоша Јовановића редакцији N1
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
11.12.2022 | 0 коментар(а)



Тужно је да медији који се сами декларишу као објективни и непристрасни са толико острашћености и субјективности манипулишу јавним мњењем. Поновићу још једном, никаква

увреда није упућена новинарки N1, и свако ко је био у прилици да погледа предметну конференцију за штампу, у то може да се увери.

О њиховој оцени искрености извињења које је упућено госпођи Емини Ковачевић је излишно говорити јер је крајње субјективна и очигледно злонамерна. Било би лепо када би са подједнаком осетљивошћу реаговали на све увреде којима је изложена наша земља и наш народ, уместо да их неретко и сами промовишу. И даље стојим при ставу да је питање о томе колико бисмо изгубили у материјалном смислу ако бисмо и даље инсистирали на одбрани наше територијалне целовитости, срамно, скарадно и истински увредљиво. И такође стојим при поређењу које сам направио и које најбоље осликава позицију ЕУ која нам у новом плану нуди убрзани процес ка чланству и озбиљне финансијске подстицаје како бисмо се одрекли самих себе.

То је политика коју и ви свесно или не, промовишете својим питањима. 

Матија Бећковић је са правом рекао да је избор између Косова и Европске уније као избор између мајке и лаптопа. Редакција N1 несумњиво бира лаптоп и ту се вредносно дубоко разликујемо. Било би поштено са њихове стране да не беже од те чињенице уместо што стварност увијају у обланде прилично бљутаве политичке коректности и траже изговоре у непостојећим увредама. Ја за разлику од вас немам проблем да кажем да у потпуности стојим иза сваке речи изговорене на конференцији за штампу као и иза сваке речи написане у извињењу које је упућено госпођи Ковачевић.

 

ГЗС/ Нови ДСС инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.907.017 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)