Danas pretežno sunčano, do 18 stepeni 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Danas pretežno sunčano, do 18 stepeni
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
12.04.2023 | 0 коментар(а)



Na severu i zapadu Srbije danas će biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom,



a na visokim planinama s kratkotrajnim snegom. Po podne će biti suvo vreme, uz razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku jak, povremeno sa udarima olujne jaèine, uveče u slabljenju, a zatim i u skretanju na južni. Najniža temperatura od 3 do 10 °C, a najviša dnevna od 15 do 18 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak se očekuje pretežno sunčano i toplo, uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području. Krajem dana doći će do postepenog naoblačenja sa zapada.

U toku noći i u petak očekuje se oblačno vreme, s kišom i pljuskovima, ponegde i grmljavinom, a na visokim planinama kratkotrajno će padati sneg. Temperatura u padu.
Za vikend će biti promenljivo, ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, a od ponedeljka pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na visokim planinama i sa snegom.

GZS/Tanjug




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.322.623 посета
Тренутно на сајту: 467 посетилац(a)