Заједничка прослава јубилеја Одбојкашког и Фудбалског клуба „Таково“ 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Заједничка прослава јубилеја Одбојкашког и Фудбалског клуба „Таково“
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
04.08.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Ове године биће заједнички обележен велики јубилеј милановачких спортсских клубова, фудбалски клуб Таково слави 110

годишњицу постојања, док Одбојкашки клуб прославља 45 година од оснивања.

Свечано обележавање јубилеја планирано је за среду, 11.август. Клубови са дугом традицијом, уз велики број званица из света спорта, представника локалне самоуправе, милановачких привредника и пријатеља клубова, прославиће своје досадашње успехе, а уједно и прикупити неопходна средства како би се спортисима омогућило да наставе да оправдавају стечени углед.

Владимир Симић, председник ФК Таково, Фото: ГМ Прес

-У сали Културног центра у 18 часова биће одржана свечана академија, а од 20 часова приредићемо у хотелу “Шумадија” вечеру која ће имати донаторски карактер.Увек смо приликом организовања прослава имали велику помоћ-добијали смо бесплатно салу хотела, музичари нису наплаћивали наступе, храна и пиће су обезбеђивани по поволљним ценама.Раније смо прикупљали приходе кроз продају карата, а сада смо другачије осмислили програм. Имаћемо велики број гостију са стране, представнике медија,људе из Савеза, старе фудбалере,представнике пријатељских клубова и не желимо њима да наплаћујемо улазнице.Упутићемо позиве фирмама да дођу на нашу забаву и да нас, свако према својим могућностима,подрже својим донацијама. Наше идеја је да уз ниске трошкове, прикупимо средства за функционисање клубова и обележимо јубилеје.Биће изазов да спортске успехе подржимо буџетом. Наши одбојкаши су у Супер лиги, фудбалери у Трећој Ииги, а то је за понос свих грађана рудничко -таковског краја-ракао је Владимир Симић, председник ФК “Таково”.
Симић је истакао да су забаве спортских клубова претходних година имале одличан одзив и да је учешћем донатора буџет обнављан износима од 1 200 000 до 1 500 000 динара. Прославу јубилеја подржала је и Општина Горњи Милановац.

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac Vladimir Simic odbojkaski fudbalski klub Takovo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.728.710 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)