Danas počinje prijavljivanje za novih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Danas počinje prijavljivanje za novih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
20.06.2023 | 0 коментар(а)



Na šalterima pošta danas počinje prijavljivanje građana za korišćenje dodatnog broja vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji,



a kako je objavilo Ministarstvo turizma i omladine, i ovoga puta biće podeljeno 100.000 vaučera vrednih po 5.000 dinara.

Oni koji su ove godine već ostvarili pravo na vaučere, ne mogu da podnose prijave za nove.

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a korisnici mogu biti i stariji od 65 godina koji nemaju pravo na penziju.

Ovo je treća podela vaučera tokom ove godine, a u obe prethodne građani su se veoma brzo prijavili za ovaj vid subvencionisanog odmora, pa su u januaru vaučeri razgrabljeni za dan i po, a u maju za samo jedan dan.

Vaučeri će moći da se iskoriste u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu njihove dodele, a krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar.

 

 

GZS/Tanjug




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vauceri odmor srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.367.004 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)