Виктор Ћурчић треће место на Републичком такмичењу из историје 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Виктор Ћурчић треће место на Републичком такмичењу из историје
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
22.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Виктор Ћурчић ученик Основне школе „Милица Павловић” из Чачка, освојио је треће место на Републичком такмичењу из историје које се одржало 19. маја на Палићу.

Општинско такмичење из историје одржано је 17. марта у Основној школи „Бранислав Петровић” у Слатини одакле је 65 ученика, од петог до осмог разреда се пласирало на Окружно, које је одржано 24. априла у Такову.

На Републичко такмичење, иду само ученици седмог и осмог разреда. Ове године чачанске школе послале су 13 ученика и осам наставника, 19. маја у Основну школу „Мика Антић” на Палићу. У великој конкуренцији, младих љубитеља историје, из свих школа у Србији, Виктор је заузео треће место са професором Гораном Џоковићем.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.510.312 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)