Финале „Пажљивкове смотре” у Прибоју 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Финале „Пажљивкове смотре” у Прибоју
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
14.03.2023 | 0 коментар(а)



Прибој - У оквиру „Пажљивкове смотре”, у Прибоју је 9. и 10. марта организовано општинско такмичење за предшколце и ученике



првих и других разреда основних школа.

Пројекат „Пажљивкова смотра" намањен је едукацији деце у области безбедности саобраћаја, предшколског, као и узраста првог и другог разреде основних школа, све са циљем да се смањи ризик ове најосетљивије групе у саобраћају.

На деци допадљив начин,кроз игру и дружење, наравно и надметање, малишани су научили и пуно тога новог, што ће свакодневно користити за правилно, а тиме и безбедно учешће у саобраћају.

Поента „Пажљивкове смотре" није само да победе најбољи,него да сва деца унапреде своја знања из области саобраћаја.

Кроз школско такмичење обухваћено је близу 500 прибојских малишана,док је на општинској смотри наступило 12 екипа са по три такмичара и једном резрвом,заједно са својим учитељима и васпитачима,и наравно навијачима.

„У категорији предшколаца прво место поделиле су екипе "Пчелице" из Насеља и "Сунце" из Сјеверина, а на регионалној смотри наступиће као један тим" - реферише Слободн Јанковић,координатор Савета за сабраћај општине Прибој.

„У првом разреду најбоља је била екипа ОШ "Бранко Радичевић", а код других других разреда победила је заједничка екипа ОШ "Никола Тесла" из Прибојске Бање и ОШ "Благоје Полић" из Кратова. Ове три екипе представљаће Прибој на регионалној Смотри,за око месец дана" - закључује Јанковић.

Сви учесници Пажљивкове смотре добили су школски прибор,слаткише и освежење.

Успешан организатор „Пажљивкове смотре", и овога пута, био је Савет за безбедност саобраћаја општине Прибој, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj pazljivko test

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.390.257 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)