СНС Чачак: Пуна подршка председнику Вучићу, време је да се рашчисти са „мангупима у нашим редовима” 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС Чачак: Пуна подршка председнику Вучићу, време је да се рашчисти са „мангупима у нашим редовима”
Trenutno na sajtu: 297       |       Podeli:
26.07.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачански напредњаци председнику Вучићу пружају пуну подршку да истраје у борби за
Илустрација, фото: ГЗС

за што успешнију и просперитетнију Србију, за што јачу и сложнију Српску напредну странку и да бескомпромисно рашчисти са „мангупима у својим редовима”, како би спремно дочекали предстојеће изборе, који ће бити кључна одредница у ком правцу ће ићи наша земља у будућности, наводи се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Чачку.

„Да појединцима у борби за власт, од које очекују да поново дебело напуне своје џепове, није ништа свето, најбоље показују најновија дешавања у вези случаја озлоглашеног Вељка Беливука и његове криминалне организације. Тако су поједини ’објективни и непристрасни’ медији под њиховом контролом једва дочекали да осведочени криминалац, кољач и ко зна шта све не, у изјави пред правосудним органима каже – слаже како је имао непосредне контакте са председником Србије и за њега обављао одређене прљаве послове, па да то за њих постане аксиом и наметнута тема којом се данима баве не само у Србији, већ и ван ње.

Мада је сваком нормалном и поштеном грађанину наше земље више него јасно да се ради о очајничком покушају да се и из затвора, а преко одређених структура које контролишу поједини опозициони лидери, подрије стабилност и сигурност државе, ударајући без икаквих скрупула и обзира по самом председнику Александру Вучићу и на тај начин скрене пажња са онога што су осведочени мафијаши и убице радили. Ни једном речју, саопштењем или изјавом, макар и на друштвеним мрежама, нико од тих вајних ’демократа’ није чак ни вербално осудио оно што су Беливук, Миљковић и екипа радили, али су брже – боље почели да се утркују ко ће жешће и безобзирније да насрне на човека који је Србију извукао из безнађа и повео је путем просперитета и напретка.

На жалост, уместо да се јавност у Србији више информише о економским успесима, изградњи, довођењу инвеститора, инфраструктурном и сваком другом напретку, исплатом пензија из реалних извора, после готово 40 година дотирања из буџета, борбом за Косово и Метохију... медији се углавном баве још једном измишљеном афером, са искључивим циљем да се на сваки начин дискредитује Александар Вучић. Очито да творци овог новог замешатељства тренутно задовољно трљају руке, заборављајући на стару народну изреку да: ’Ко са ђаволом тикве сади, о главу му се разбијају’. Изгледа да су ту лекцију из прошлости заборавили.

Градски одбор Српске напредне странке у Чачку нема дилему да ће Александар Вучић и из ове битке изаћи јачи и решенији да се још жешће ухвати у коштац са сваком врстом криминала, не узимајући у обзир цену коју ће без сумње платити. Јер, уместо да се интензивно посвети ономе што ће Србију учинити моћнијом државом него икада раније, принуђен је да се бави и темама осмишљеним у одређеним центрима моћи, који имају несумњиву подршку страног фактора, па на свакој конференцији за новинаре одговара на разноразна несувисла питања и исконструисане теорије завере и на то непотребно троши енергију.

Само снажни и јединствени можемо остварити циљ - да створимо државу по мери грађана, у којој ће се вредновати и уважавати рад, поштење, хуманост и брига за сваког појединца, ма које вере, нације или политичког опредељења био”, наводи се у саопштењу ГрО СНС у Чачку.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns vucic podrska

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.221.327 посета
Тренутно на сајту: 298 посетилац(a)