Бритиш Моторс проглашен за најуспешнију компанију године 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Бритиш Моторс проглашен за најуспешнију компанију године
Trenutno na sajtu: 264       |       Podeli:
03.07.2017 | 0 коментар(а)



Ексклузивном дистрибутеру Јагуар Ланд Ровер возила за Србију, компанији Бритиш Моторс додељена је

престижна награда Јагуар Ланд Ровер групе, за најуспешнију компанију године у региону – JLR Retailer of the year.

Компанија већ скоро годину дана послује по свим прописаним стандардима Јагуар Ланд Ровер групе, што је још једном потврђено на последњем аудиту где је испунила 100% стандарда. Награда за овако професионално пословање компанији је уручена у петак у Загребу и односи се на читав Адриа регион за 2016 / 2017 годину.

„Овакво признање је потврда да се труд нашег тима исплатио и да је видљив, да се премијум брендови које заступамо у нашој земљи фаворизују и да смо направили прави потез отварањем Бритиш Моторс центра. Награда JLR Retailer of the year нам је велики подстрек за даљу будућност и мотивација да наставимо у истом стилу“ – изјавио је Остоја Мијаиловић, власник и генерални директор компаније Бритиш Моторс.

Бритиш Моторс продајно - сервисни центар отворен је у августу прошле године. Ово је најмодернији центар у источној Европи, који је урађен по највишим прописаним стандардима ЈЛР групације и увозник је и дистрибутер Пирелли и Бриџстун пнеуматика.

 

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.220.775 посета
Тренутно на сајту: 264 посетилац(a)