Борац се није изборио против шампиона 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Борац се није изборио против шампиона
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
09.04.2023 | 0 коментар(а)



Чачак - Кошаркаши чачанског Борца, поражени су у мечу 25. кола АБА Лиге од екипе Црвене звезде



резултатом 82:87 (17:19, 17:23, 16:22, 32:23) и у последњем колу путују у Подгорицу где ће покушати да победом против екипе Будућности сачувају статус АБА лигаша и у наредној сезони.


У првој четвртини виђена је изједначена игра уз константно вођство Црвене звезда од два до пет поена. У другој четвртини Борац је успео да тројком Новаковића изједначи резултат, а онда и поведе поенима Гагића 30:29. Након тога, Звезда је предвођена Кампацом успела да дода гас и на полувреме оде са осам поена разлике 34:42.
Ствари су наставиле да се дешавају у истом смеру и у трећој четвртини и предност Звезде је константно расла да би на последњу паузу кошаркаши оба тима отишли при резултату 50:64.

И када су сви у Хали крај Мораве помислили да је све готово Борац је почео полако да топи предност гостију из Београда која је седам минута пре краја износила 17 поена. Најпре је Новаковић новом тројком спустио резултат на 57:71, а онда је Хејл са два поена уз искоришћено слободно бацање најавио драму у овом мечу. Техничка грешка коју је добио тренер домаћих Дејан Мијатовић као да је дала позитиван импулс играчима Борца који су успели да истопе предност гостију на 3 поена.

 

Борац се није изборио против шампиона, Фото: ГЗС

Када је плејмејкер домаћих Хејл положио лопту у кош за 77:81, а неколико секунди касније Болдвин украо лопту играчима Црвене звезде изгледало је да се Борцу отвара прилика да дође на само поен или два заостатка, али је ту прилику након додавања Болдвина прокоцкао Ђорђе Гагић, који је био сам као дух, заборављен од играча Звезде и када су сви очекивали лагано полагање центра домаћих, ниоткуда се појавио Немања Недовић и крађом лопте испоставиће се решио вечерашњи меч.

Имали су играчи Борца још један покушај и након нове тројке пришли су на три поена заостатка, али после новог неискоришћеног напада Звезде нису искористили прилику да изједначе резултат након чега је Кампацо са линије слободних бацања повећао разлику на пет поена. У наредних 20 секунди, Борац је успео да приђе поново на испоставиће се ненадокадивих три поена разлике, јер смо до краја меча видели само јос поене Кампаца са линије слободних бацања за коначних 82:87.

Борац се није изборио против шампиона, Фото: ГЗС


Оно што преостаје екипи Борца је да у Подгорици покуша да настави да се бори за свој АБА лигашки статус, а гости из Београда настављају своју трку са својим најљућим ривалом за прву позицију пред старт плејофа АБА лиге.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


borac mec igra rezultat

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.715.751 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)