Комапнија "Vtool" организује плаћену праксу за студенте ФТН - а 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Комапнија "Vtool" организује плаћену праксу за студенте ФТН - а
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
28.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Интернационална технолошка компанија „Vtool“, чији су инжењери осмислили „Cogita“ – алат

који помаже да се багови на микрочиповима елиминишу 10 пута брже - стиже у Чачак! Званично отварање канцеларије у Хајдук Вељковој улици очекује се сутра у 12 часова.

И док ова компанија успешно послује у САД-у, Јапану, Израелу и Француској скоро сви њени развојни и инжењерски капацитети налазе се у Београду, где је запослено око 40 људи који развијају алат и баве се верификацијом микрочипова.

 

Инжењери Компанија "Vtool" осмислила "Cogita alat", фото: РИНА

 

Пре десет година сам дошао у Србију јер сам осетио да могу помоћи локалној привреди у технолошком домену. Успешно радимо са великим компанијама из ове области, а наши изуми се користе у водећим електронским системима“, рекао је Хагаи Арбел, генерални директор компаније „Vtool“.

Након Београда, Чачак је изабран као ново место пословања јер је са Техничким факултетом у децембру 2018. године постигнут договор о пракси студената управо у редовима ове респектабилне компаније.

На ТФ у Чачку се школују изузетно талентовани и перспективни кадрови. У фебруару смо изабрали пет студената који ће у нашој компанији обављати плаћену стручну праксу у трајању од три месеца. То је идеална прилика да стекну практично знање, увиде како изгледа рад у стручној компанији, а нудимо им и могућност трајног запослења након завршетка праксе. Наши стручњаци долазе редовно у Чачак како би вршили обуку и пренели најбоље вештине тим младим људима“, изјавио је Арбел.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vtool cacak beograd mikrocipovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.496 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)