Prijava za podsticaje moguća i za gazdinstva u procesu registracije 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Prijava za podsticaje moguća i za gazdinstva u procesu registracije
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
25.03.2024 | 0 коментар(а)



Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je da poljoprivredni proizvođači



mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije.

Kako se navodi, ova mogućnost je obezbeđena da bi se izašlo u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Dodaje se da će obrada pomenutih zahteva uslediti nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.

U saopštenju se naglašava da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije nalazi biljna kultura i da će samo tako upisane parcele i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

GZS/Tanjug




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


registarcija zemljiste gazdinstvo poljoprivreda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.355.607 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)