Шири се мрежа пуњача за електрична возила 


Danas mestimično sa kišom do 22 stepena              Todorović - Za mene je politika izgradi, uradi, smeta mi jedino patologija pojedinaca kojima ništa ne valja              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa              Efikasnom upotrebom pene za gašenje i naporima vatrogasaca smanjena količina dima              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa             

 
Шири се мрежа пуњача за електрична возила
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
29.04.2022 | 0 коментар(а)



Грађани који возе електрични аутомобил, моћи ће без проблема да пређу дуже релације од 500км и да допуне батерију у ком год граду да пожеле и то потпуно бесплатно.

Поред тога што се остварује основни предуслов за купце електричних возила, позитиван утицај на квалитет ваздуха временом ће бити евидентан.

Након најаве да ће се у Србији отврити погон за производњу електричних возила, челници градова су свесни да морају што пре кренути у инвестирање пуњача за тај тип возила.

То је први предуслов да би градјани могли да купе електрична возила и искористили субвенцију од 5.000€.

Постали смо свесни да без пуњача у сваком граду неће моћи да се замисли будућност као што је већ сада у свим европским градовима.

Улагање у електричне пуњаче подудара се са еколошким опредељењем, које је поставило министарство за заштиту животне средине као један од кључних пројеката свих градова. Према процени Европске агенције за заштиту животне средине број превремених смрти због загадјеног ваздуха је 15.050 по извештају из 2020.

Крајњи циљ је да се грађани подстакну на куповину електричних возила што је без решене инфраструктуре за електрична возила немогуће, сложићете се.

У томе ће свој допринос дати сви челници градова финансирањем пуњача на више локација, да не занемаримо пуњење возила које ће до даљњег бити бесплатно.

ГЗС/МедиаПортал




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.970.434 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)