Градоначелник Тодоровић примио „Златну плакету” Вечерњих новости у име Чачана 


Danas mestimično sa kišom do 22 stepena              Todorović - Za mene je politika izgradi, uradi, smeta mi jedino patologija pojedinaca kojima ništa ne valja              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa              Efikasnom upotrebom pene za gašenje i naporima vatrogasaca smanjena količina dima              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa             

 
Градоначелник Тодоровић примио „Златну плакету” Вечерњих новости у име Чачана
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
11.04.2022 | 0 коментар(а)



Београд / Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, у име грађана Чачка, примио је данас

„Златну плакету“ Вечерњих новости за најплеменитији подвиг године, на свечаној церемонији у Скупштини града Београда, заједно са братом преминулог др Слободана Благојевића, Ђорђем Благојевићем.

Градоначелник Тодоровић са братом преминулог др Слободана Благојевића, Ђорђем Благојевићем, фото: Кабинет градоначелника Чачка

„Златна плакета” је уручена грађанима Чачка, јер је, како је жири објаснио, њихова слога ганула и задивила све. Чачани су за само неколико дана сакупили око три милиона динара како би отплатили стамбени кредит доктора Слободана Благојевића (41), који је лечио пацијенте од ковида 19, радио у Привременој ковид болници, заразио се и преминуо од короне.

Доктор Слободан Благојевић је преминуо 29. 12. 2020. године, иза себе је оставио сина Уроша, ћерку Ану и супругу Катарину. Постхумно је добио највеће признање Града Чачка Децембарску награду, а улица која пролази поред Опште болнице Чачак, у којој је радио, однедавно носи назив Улица др Слободана Благојевића, на иницијативу градоначелника Милуна Тодоровића.


Глас западне Србије

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak beograd zlatna plaketa najhumaniji podvig cacani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.967.470 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)