У СЦ Младост хуманитарна недеља за малу Нину којој је неопходан новац за лечење 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
У СЦ Младост хуманитарна недеља за малу Нину којој је неопходан новац за лечење
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
15.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Ове седмице поред свих садржаја које вам нуде терени и објекти Спортског центра
Нини је потребан новац за лечење, фото: РИНА

Младост можете на истима бити и хумани. Ова установа даје пуну подршку хуманитарном програму како би се сакупила неопходна средства за лечење деветогодишње Чачанке Нине Перишић. Ова млада девојчица је ученица Основне школе Свети Сава и грађани Чачка, али и целе Србије су се укључили у прикупљање помоћи, како би Нина имала срећно и безбрижно детињство попут остале деце.

„У понедељак на отвореном терену Соколане почиње први меморијални турнир у баскету посвећен трагично настрадалом матуранту Гимназије Урошу Јосиповићу. Урошеви другови су покренули иницијативу за организацију овог турнира, како би сачували сећање на свог друга и његов на жалост прерано угашен живот. Сва средства која буду прикупљена од котизације ће бити уплаћен на рачун за помоћ Нини, а сви учесници и гледаоци могу у хуманитарне кутије у складу са својим могућностима дати добровољан прилог који ће такође ићи на исту адресу“, рекли су СЦ Младост.

Руководство је донело одлуку да први дан рада базена буде такође хуманитаран. Сви они који у петак 18.јуна буду посетили базен уместо куповине улазнице оставиће добровољан прилог у хуманитарне кутије које ће бити постављене на улазу. Подсећамо вас да је цена дневне улазнице 200 динара, па вас позивамо да тај дан будете хумани и да сви заједно дамо допринос Нининој борби.

У оквиру комплекса Спортског центра Младост организује се хуманитарна недеља за малу Нину, фото: РИНА

„У суботу и недељу на простору градске плаже ће бити организован Хуманитарни базар за Нину. Сви посетиоци најпопуларнијег дела града ће бити у прилици да купе понуђене производе, а сав приход иде за лечење Нине. Децу на плажи ће забављати аниматори, а биће организовани многи пропратни садржаји. Базар ће трајати током целог дана, тако да ће сви посетиоци бити у прилици да буду хумани“, додају у СЦ Младост.

У акцију су се укључили и познати чачански фудбалери. Дарко Лазовић, Филип Младеновић и Марко Милинковић су понудили своје оригиналне дресове клубова за које наступају који ће бити понуђени на хуманитарној аукцији. Почетна цена дресова је 20 хиљада динара, а сав приход ће бити прослеђен на рачун за лечење мале Нине.

Позивамо вас да будете хумани. Ваше мало је за Нину много. Такође хумани можете бити и слањем СМС поруке 1011 на број 3030 хуманитарне организације ’’Буди хуман’’. Све остале информације можете добити од Нинине мајке Драгане на број телефона 060/43 00 302.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sc mladost. humanost nina perisic pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.592.206 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)