Уређује се центар Прањана, због шимшира и леске скраћена траса 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Уређује се центар Прањана, због шимшира и леске скраћена траса
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
07.07.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Централна улица у Прањанима потпуно ће другачије изгледати за месец дана.



Биће постављен нов коловозни застор али и додате пешачке стазе. Међутим, челни људи Еколошког удружења „Сувоборска греда” успротивили су се да се на траси пута изваде, како кажу извођачи радова, два шимшира и једна леска па ће део насеља од Дома здравља ка реци Плани остати без уређених пешачких стаза.

„Нећемо да се свађамо са нашим комшијама, ако сматрају да им то наноси штету. Имају и три велике липе које се налазе уз сам асфалт. Већ су прозукле а корен је подигао асфалт. Неки су предлагали да је разумно их извадити, али удружење је против па ћемо оставити и њих. На жалост мислим да ће за пар година корен оштетити коловоз, али нека се ти људи питају да ли су били у праву или не”, каже Радовин Веселиновић, председндик МЗ Прањани.

Иначе, Еколошко удружење „Сувоборска греда” предводе Љиљана Браловић, Горица Станојевић, Милутин Продановић Чиби и Душко Брковић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.364.456 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)