Кривични и прекршајни поступци против више од 30 чланова Двери 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Кривични и прекршајни поступци против више од 30 чланова Двери
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
07.07.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Више од 30 чланова Покрета Двери има разне прекршајне и кривичне судске поступке због учешћа на протестима и разним другим
Фото: ГЗС, илустрација

опозиционим политичким акцијама, речено је данас на конференцији тог покрета одржаној у Чачку. 

Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић тврди да је због учешћа у различитим опозиционим акцијама и протестима тренутна власт ударила на Двери свим судским средствима.

Према његовим речима, данас се воде различити прекршајни и кривични поступци против 30 највиших функционера, чланова и присталица Двери.

Додаје и да је лично недавно кажњен са 70.000 динара због организације прошлогодишњег протеста испред Председништва Србије, а да је у току и кривични поступак против њега и неколико чланова највишег руководства тог Покрета.

Како је навео Обрадовић, само у Чачку, због учешћа у прошлогодишњем протесту против закључавања грађана, полицијског часа и ванредног стања, кажњено је 12 бивших одборника, чланова и присталица Двери у укупној висини од 310.000 динара.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri kazne prekrsaji

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.860.008 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)