Vučić: Pred nama je najteži period oko Kosova i Metohije, boriću se za svaki sekund mira 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Vučić: Pred nama je najteži period oko Kosova i Metohije, boriću se za svaki sekund mira
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
26.05.2023 | 0 коментар(а)



Brojni građani iz gotovo svih delova Srbije došli su danas u Beograd kako bi pružili podršku predsedniku Srbije i SNS



Aleksandru Vučiću i skupu "Srbija nade" ispred Republičke skupštine u prestonici.

Početak skupa kasnio je s obzirom na to da se reka ljudi i dalje kreće beogradskim ulicama kako bi stigla do platoa ispred Skupštine.

Predsednik Republike Srbije na samom početku zahvalio se okupljenima što ih ni kiša nije omela da pokažu koliko žele jaku i normalnu Srbiju, podsetivši koliko je težak zadatak da se sačuva mir u zemlji.

„Pred nama najteži period oko KIM, pritisli su nas uza zid, čuvaćemo mir, boriću se za svaki sekund mira, ali prvi napad na Srbe na severu Srbija neće sedeti skrštenih ruku, nećete proterati Srbe. Čim se ovaj skup završi imaćemo sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, mnogo toga lošeg se događa na KiM, zato su jedinstvo i zajedništvo potrebniji nego ikada, samo snažna i jaka Srbija može da izađe na kraj sa problemima”, rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da je od sutra sprema za razgovore sa svima onima koji žele da razgovaraju, ali i istakao da autoput nije mesto gde se problemi rešavaju.

„Pozivam vas na dijalog, ali prelaznih Vlada neće biti, dok sam živ to vam neću potpisati, vlast će se birati na izborima narodnom voljom, a ne upadima u insitiucije i pretnjama na ulici, i o tome nema nikavih razgovora. Ovom zemljom upravlja narod koji sam bira svoije predstavnike”, rekao je Vučić.

Ivica Dačić: Srbi nikada ne treba da zaborave da „Samo sloga Srbina spasava”. 

"Nema tog čoveka koga nisu pogodile ove tragedije ubistvo dece, ubistvo u Mladenovcu, naselje nas ženama, minut cutanja je za to premalo.Tu smo da podržimo ono što je predsednik rekao, da se zatre nasilje. Najbolji smo narod kada nam je teško, svi su oni na nama lomili zube, a mi smo i dalje ovde, mi nemamo nameru da nestanemo, nego da opstanemo. Molim sve Srbe da se ujedinimo i da spasemo od naš narod od onoga što nam neprijatelj sprema. Nikada nije bilo bitnije da glasno uzviknemo nikada nam nije bilo potrebnije bratstvo među svim Srbima i jedinstvo našega naroda i nikada nije bilo bitnije da kažemo „Smrt fašizmu, smrt nasilju” i nikada nam nije bilo bitnije da uzviknemo „Kosovo je Srbije”, rekao je Ivica Dačić ministar spoljnih poslova.

 

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic srbija nade miting skupstina beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.452.800 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)