GrO Ruska stranka - Srbi i Rusi braća zauvek 


Zbog početka raspusta pojačan saobraćaj na važnijim putnim pravcima              Seoski višeboj u Jablanici od 14. do 16. juna              U nedelju preventivni pregledi u čačanskoj Opštoj bolnici              Šokiran sam neistinama koje je iznela Jerotijević preko političkog „biltena” Ozon pres              Počele prijave šteta u Gornjem Milanovcu              Vladimir uzgajivač prasića iz Prijevora o novoj aplikaciji za tovljenje svinja              Svečano otvaranje Radničkih sportskih igara u nedelju              Postignut načelni dogovor u četiri tačke sa malinarima i hladnjačarima              SOČ osudio navodno nasilje, da li je „napad” izmišljen utvrdiće nadležni              Srbiju čeka sunčan i topao vikend, temperatura do 30 stepeni              Zvaničnici lokalnih samouprava Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uputili su čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama              Od sutra počinje kontrola vozača trotineta             

 
GrO Ruska stranka - Srbi i Rusi braća zauvek
Trenutno na sajtu: 265       |       Podeli:
23.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Gradski odbor Ruske stranke u Čačku oglasio se saopštenjem povodom današnjem glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.
Foto: Ruska stranka




„U svojoj viševekovnoj istoriji Srbi i srpski narod nalaze se, ni krivi ni dužni, pred teškom optužbom da su genocidan narod. I uz tu optužbu pripisuju nam da smo „mali Rusi“, neretko ističući da od njih nikada nismo imali nikakvu pomoć, očigledno ogrezli u neznanju, mržnji i pohlepi za vlašću po svaku cenu, ličnih interesa, a ne intersa srpskog naroda.
Zaboravljaju da su kosti ruskih boraca za slobodu Srbije ugrađeni u srpskoj zemlji natopljenu njihovom bratskom i srpskom krvlju. Slučajno ili namerno zaboravlja se da je ruski bratski narod bio i ostao naš jedini i verni oslonac, zaštitnik i branitelj našeg suvereniteta, integriteta i nezavisnosti. Toj jedinstvenoj i hrabroj misiji protiv zločinačkih velesila pridružili su im se i Si Đi Ping i prijateljski kineski narod. Nažalost, gaženjem povelje UN i međunarodnog prava, danas te iste velike sile, koje su se ranije pridružile borbi rusa protiv najvećeg zla – nacizma, danas oživljavaju i povampiruju nacizam i ubijaju slobodu malih, suverenih država, a za početak nemilosrdno udaraju na srbiju i srpski narod.

Ljudskom umu, neshvatljivom drskošću, narodu koji je u minulim ratovima doživeo više genocida i izgubio milione hrabrih boraca, ali i nevinih žrtava, dece. žena i straca...
I da se ne zaboravi, najsvetije nanet udarac u region, hiljadu stotina Srba sa njihovim porodicama proterana sa svojih vekovnih ognjišta iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, a danas isti ti koji nam pripisuju genocid, svedoče i podržavaju genocid koji Šiptari sprovode pod njihovim sponzorstvom, nad srpskim življen na Kosovu i Metohiji. Od celog sveta, navodno opredeljenom za poštovanjem ljudskih prava i izgradnju mira, Srbija je ostala usamljena u svojoj borbi uz jedinu i nesebičnu bratsku pomoć ruskog naroda, njihove vlasti, države i diplomatije na višim nivoima”, kaže se u saopštenju GrO Ruske stranke i navode da se zapamti ko je danas glasao „za” a ko „protiv”.

GZS

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak rusija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.868.003 посета
Тренутно на сајту: 266 посетилац(a)