Domaćinstvo Isidora Bogdanovića posetio ministar Martinović: Domaćinu uručena mu Povelja zahvalnosti grada Čačka 


Zbog početka raspusta pojačan saobraćaj na važnijim putnim pravcima              Seoski višeboj u Jablanici od 14. do 16. juna              U nedelju preventivni pregledi u čačanskoj Opštoj bolnici              Šokiran sam neistinama koje je iznela Jerotijević preko političkog „biltena” Ozon pres              Počele prijave šteta u Gornjem Milanovcu              Vladimir uzgajivač prasića iz Prijevora o novoj aplikaciji za tovljenje svinja              Svečano otvaranje Radničkih sportskih igara u nedelju              Postignut načelni dogovor u četiri tačke sa malinarima i hladnjačarima              SOČ osudio navodno nasilje, da li je „napad” izmišljen utvrdiće nadležni              Srbiju čeka sunčan i topao vikend, temperatura do 30 stepeni              Zvaničnici lokalnih samouprava Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uputili su čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama              Od sutra počinje kontrola vozača trotineta             

 
Domaćinstvo Isidora Bogdanovića posetio ministar Martinović: Domaćinu uručena mu Povelja zahvalnosti grada Čačka
Trenutno na sajtu: 253       |       Podeli:
22.05.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Nakon puštanja u rad hidromelioracionog sistema, ministar je posetio poljoprivredno gazdinstvo
Domaćinu uručena mu Povelja zahvalnosti grada Čačka; Foto: GZS




Isidora Bogdanovića u selu Trbušani, kome je grad Čačak uručio Povelju zahvalnosti za izuzetan dorpinos u otklanjanu posledica od poplava 2014, godine. 

Bogdanović koji se bavi voćarstvom, kaže da je sistem za navodnjavanje koji je danas pušten u rad dobra investicija za sve poljoprivredne proizvođače, te je izrazio nadu da će cena korišćenja usluge navodnjavanja biti prihvatljiva za sve.

Domaćinstvo Isidora Bogdanovića posetio ministar Martinović; Foto: GZS

„Malo se zakasnilo jer dobar deo ljudi je prestao da se bavi povrtarskom proizvodnjom, međutim nas što je ostalo to će značiti dosta jer će to moći da se iskoristi i za zalivanje, a ako bi čovek radio antifrost kod voća gde je potrebna veća količina vode. Rekli su nam da ove godine će to biti besplatno, kako će biti u narednim godinama da to budu realne i razumen cene koje mogu da podnesu poljoprivredni proizvod. Imajući iskustva da zadnjih deset godina, poljoprivredni proizvodi stagniraju ili su na granici, tako da ne mogu da podnesu neko veliko opterećenje”, rekao je Bogdanović.

Domaćinstvo Isidora Bogdanovića posetio ministar Martinović; Foto: GZS

Porodica Bogdanović obrađuje oko 45 hektara zemlje, od čega je 37 hektara pod voćnim vrstama, tri hektara pod krompirom i pet hektara lucerka, kukuruz i pšenica. 

Nakon obilaska domaćinstva Bogdanovića, minsitar je zajedno sa gradskim rukovodstvom grada Čačka i direktorom Srbijavoda obišao u naselju Ljubić Kej radove na izgradnji crpnestanice.

 

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI CACAK TRBUSANI ISIDOR BOGDANOVIC MINISTAR MARTINOVIC DOMACINSTVO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.850.351 посета
Тренутно на сајту: 254 посетилац(a)